Huiskamerconcerten

Delise boeken voor een huiskamerconcert

een optreden bij jou thuis

EEN HUISKAMERCONCERT BIJ JOU THUIS

Zie je het al voor je? In jouw woonkamer met een gezellige groep mensen genieten van liedjes met een verhaal. Die mogelijkheid heb je hier!

OVER DELISE

Singer-/songwriter Delise schrijft Nederlandstalige popliedjes. Ze heeft een eigentijdse en unieke sound en wil met haar liedjes verhalen vertellen. Tijdens haar huiskamerconcerten laat Delise in intieme setting haar liedjes horen en neemt ze je mee in het verhaal achter haar muziek. En natuurlijk passeren ook bekende meezingers de revue!

EEN HUISKAMERCONCERT KADO DOEN

Een huiskamerconcert hoeft niet altijd in jouw eigen huiskamer of tuin plaats te vinden. Je kunt een huiskamerconcert van Delise ook kado doen. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info (@) delisemusic.nl.

boek een huiskamerconcert

Wil je meer informatie over het boeken van een huiskamerconcert? Vul dan onderstaand contactformulier in (of mail je vraag naar info (@) delisemusic.nl). Delise neemt dan contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

 
GRATIS HUISKAMERCONCERTEN
 

Jep. Het is ook mogelijk om een gratis huiskamerconcert te boeken. Helemaal gratis, dus je betaalt ook geen reiskosten of huur van geluidsapparatuur. Vraag gerust naar de voorwaarden door onderstaand contactformulier in te vullen. Delise neemt dan contact met je op om jouw gratis huiskamerconcert te bespreken.