kerkdiensten

Delise boeken voor een kerkdienst

Naast optreden tijdens huiskamerconcerten, bruiloften en festivals, treedt Delise ook heel regelmatig op tijdens kerkdiensten. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw gemeente.

Over Delise

Singer/songwriter Delise schrijft Nederlandstalige liedjes. Ze heeft een eigentijdse en unieke sound en wil met haar liedjes verhalen vertellen. Daarbij is haar christelijk geloof een onmisbare inspiratiebron. Tijdens kerkdiensten begeleidt Delise zichzelf op gitaar en/of piano. Delise heeft veel ervaring met optreden tijdens kerkdiensten. Ze kan samenzang begeleiden, maar ook sololiedjes (eventueel met een verhaal) verzorgen.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het boeken van een optreden van Delise tijdens een kerkdienst? Vul dan onderstaand contactformulier in (of mail je vraag naar info (@) delisemusic.nl). Delise neemt dan contact op om jullie wensen en ideeën voor de kerkdienst te bespreken.

gratis optreden

Het is ook mogelijk om een gratis optreden van Delise tijdens een kerkdienst te boeken. Helemaal gratis, dus er hoeven ook geen reiskosten of huur van geluidsapparatuur betaald te worden. Vraag gerust naar de voorwaarden door onderstaand contactformulier in te vullen. Delise neemt dan contact op om jullie gratis optreden te bespreken.