trouwen

mooie liedjes voor mooie momenten

delise op jullie bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Daar horen natuurlijk de allermooiste liedjes bij! Zijn jullie op zoek naar sfeervolle muzikale begeleiding van de ceremonie, receptie of het diner? Of mooie muziek tijdens het binnenkomen van de gasten? Willen jullie muzikale begeleiding tijdens de huwelijksdienst? Dan zijn jullie bij Delise aan het juiste adres! Delise zingt en begeleidt zichzelf op gitaar en piano.

Persoonlijk contact, flexibel zijn en vertrouwen zijn zaken die voor Delise hoog in het vaandel staan!

Jullie kunnen rekenen op een persoonlijke benadering. Waar het nodig is, denkt Delise met jullie mee. Ze haalt alles uit de kast om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn met haar muziek. De muzikale omlijsting kun je dan ook met een gerust hart aan haar over laten!

over delise

Delise maakt al zo’n 18 jaar muziek, samen met haar gitaar en piano. Ze speelt vrolijke, catchy liedjes in het Nederlands en Engels. Maar Delise zingt ook met gemak de mooiste ballads. Natuurlijk kunnen jullie je verzoeknummers indienen! En kom je er niet uit, dan helpt Delise jullie graag op weg!

Liedje laten schrijven

  1.  Muziek en tekst speciaal voor jullie geschreven!

Jullie bruiloft is hét moment om jullie dierbare(n) te vertellen wat je voelt! Met een gepersonaliseerd liedje kun je bijvoorbeeld jouw geliefde verrassen. Of jullie ouders bedanken voor wat ze hebben gedaan. Muziek zegt zoveel meer dan alleen woorden! De mogelijkheden zijn eindeloos!

2. Hoe werkt het? 

Tijdens het eerste contact bespreekt Delise met jullie wat jullie wensen en ideeën zijn. Met die input gaat zij aan de slag. Eerst stuurt Delise een stukje van het liedje. Zijn jullie tevreden? Dan maakt ze het liedje af.

Als jullie dat willen, dan komt Delise het liedje ook op jullie bruiloft spelen. Van het liedje krijgen jullie een digitale opname en songtekst.

3. Kan ik Delise ook boeken voor liedjes die al bestaan? 

Absoluut! Neem gerust contact op,  dan bespreekt Delise met jullie de liedjes die jullie graag willen laten horen op de bruiloft. Als jullie dat willen, helpt Delise jullie ook bij het uitkiezen van mooie liedjes.

4. Wat kost deze onvergetelijke ervaring? 

Muziek voor jullie bruiloft is er voor elk budget. Stuur een e-mail naar info@delisemusic.nl, of vul het contactformulier in. Samen kijkt Delise met jullie naar de beste mogelijkheden voor jullie budget.

Wat kan Delise voor jullie betekenen?

Wat kan Delise bijvoorbeeld voor jullie doen?

  • de mooiste liedjes zingen tijdens de huwelijksceremonie. Waarbij Delise zichzelf begeleidt met gitaar en/of piano
  • Delise kan meezingen met een geluidsopname. Bijvoorbeeld tijdens de openingsdans
  • Een op maat gemaakt liedje schrijven (en desgewenst komen zingen). Met zo’n liedje kun je je aanstaande verrassen of bijvoorbeeld jullie ouders bedanken voor wat ze voor jullie hebben betekend
  • Het is eventueel mogelijk Delise met band in te huren
  • Indien noodzakelijk, kan Delise zelf haar geluidsapparatuur regelen.

Heb je een vraag over andere mogelijkheden? Neem dan contact op.

* Liedjes worden in overleg met jullie gekozen.

WAT ZEGGEN ANDERE BRUIDSPAREN?

Delise heeft onze dag compleet gemaakt. Ze speelt en zingt ontzettend mooi. Het contact vooraf aan de dag hebben we ook als zeer fijn ervaren. Per mail en telefonisch hebben we elkaar een aantal keer gesproken en konden we onze wensen aangeven. Ze staat voor alles open en is ontzettend enthousiast. Mariëlle en Geert.

Delise haar prachtige muziek tijdens onze ceremonie was echt de kers op de taart. Delise is heel professioneel, speelt geweldig, maar is ook heel stoer. Een combinatie die lastig te vinden is.

Delise haar muziek, in combinatie met de fantastische locatie en de geweldige trouwambtenaar die er een heel leuk, persoonlijk verhaal van heeft gemaakt, maakte de ceremonie heel bijzonder. In ons gastenboek hebben meerdere gasten geschreven dat ze de ceremonie het mooiste gedeelte van de dag vonden (en eerlijk is eerlijk, het kan ook wel eens een hele zit zijn).

Dankjewel Delise! – C & M

De extra dimensie die Delise aan onze bruiloft heeft toegevoegd, is eigenlijk niet te beschrijven. Live muziek is sowieso al super tof, maar zij sprankelt en raakt je ook nog eens met haar stem. Onze gasten waren diep onder de indruk en alleen maar vol lof over haar. Daarbij is zij een enorm prettig en sociaal mens. Ze heeft meegedacht naar onze grote dag toe. Kortom; we hadden haar absoluut niet willen missen! – Bram en Eef

Beste allemaal, wij willen heel graag Delise bij jullie aanbevelen.
Zij is een spontane lieve zangeres met een mooie warme stem.
In haar eentje krijgt zijn de sfeer er goed in.
Als wij terugdenken aan het moment dat zij zong, verschijnt er een grote glimlach op ons gezicht en een vreugdevolle herinnering in ons hart.
Ook de communicatie met haar in het voortraject is prettig verlopen.
Kortom stop met zoeken en ga haar boeken.

Liefs,

Mark en Marina

We zochten een zangeres die een aantal nummers kon zingen tijdens onze
ceremonie op onze bruiloft. Na wat zoeken kwamen we op Delise’s website
uit. Het contact verliep vanaf dag één heel erg fijn. Delise is super
enthousiast, meedenkend en reageert snel op mailtjes en vragen. De keuze
van onze liedjes was voor haar geen probleem en zelfs toen we 2 weken voor
de bruiloft nog een nummer wilde wisselen was dit geen enkel probleem.
Onze ceremonie was betoverend, mede door Delise. Ze startte en eindigde
onze nummers precies op het juiste moment, zong loepzuiver en raakte ons en
onze gasten diep met haar stem. Delise, bedankt dat je onze bruiloft af hebt gemaakt.

Marc & Eva

Delise heeft tijdens onze trouwdienst gezongen en wauw wat was dit prachtig! Niet alleen wij, maar onze gasten waren vol lof over haar zangkunsten. Ook heb ik Delise gevraagd of zij een liedje wilde schrijven dat ik als trouwgelofte heb laten horen aan mijn man. Het is voor ons een heel waardevol, liefdevol en bijzonder lied geworden. De samenwerking met Delise was super, ze reageerde snel en het contact was erg persoonlijk en prettig. Delise was voor ons de kers op de taart tijdens onze trouwdienst!

Liefs, Laura en Etiënne