Liedjes speciaal voor uw dierbare geschreven en gespeeld

liedjes voor een waardig afscheid

Welkom

“Eén liedje kan soms meer zeggen dan duizend woorden. Voor mij is muziek maken een manier van verhalen vertellen. Met mijn liedjes hoop ik troost te bieden en de herinnering aan uw dierbare te laten doorklinken.”

liedje laten schrijven

  1. Muziek en tekst speciaal voor uw dierbare geschreven

Tijdens de uitvaart kunt u uw dierbare een laatste eer bewijzen en waardig afscheid nemen. Omdat ik zelf liedjes schrijf, is het mogelijk om een liedje te laten schrijven speciaal ter nagedachtenis aan uw dierbare. De tekst en melodie maak ik in overleg met u.

2. Hoe werkt het?

Tijdens het eerste contact bespreek ik met u wat uw wensen en ideeën zijn. Met die input ga ik aan de slag. Eerst zal ik u een stukje van het liedje sturen. Bent u daar tevreden over? Dan maak ik het liedje verder af.

Omdat bij een uitvaart op korte termijn gehandeld moet worden, zal ik nauw contact met u houden de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

Indien u dat wilt, kom ik het liedje ook op de uitvaart spelen. Van het liedje krijgt u een digitale opname en een songtekst.

3. Kan ik Delise ook boeken voor liedjes die al bestaan? 

Dat kan zeker. Neem gerust contact op,  dan bespreek ik met u de liedjes die u heeft uitgekozen voor de uitvaart. Als u dat op prijs stelt, dan help ik u graag bij het uitzoeken van mooie liedjes.

4. Wat zijn de kosten? 

Muziek voor een waardig afscheid is er voor elk budget. Stuur een e-mail naar info@delisemusic.nl, of vul het contactformulier in. Samen kijk ik met u naar de beste mogelijkheden voor uw budget.

Wat kan delise voor uw betekenen?

Ik kan muziek verzorgen tijdens crematies, begrafenissen, kerkdiensten of herdenkingsbijeenkomsten. Denkt u daarbij aan de volgende momenten:

* Binnenkomst van de belangstellenden

* Aanvang van de plechtigheid

* Op verschillende momenten tijdens de plechtigheid (dit kan solo-zang zijn, maar ook samenzang)

* Bij het verlaten van de locatie

* Bij de koffietafel tijdens de condoleance


Ik zing en speel daarbij gitaar en/of piano. Eventueel is het mogelijk om mee te zingen met een geluidsopname. Daarnaast is het ook mogelijk mij met band in te huren. Indien nodig, kan ik zelf zorgen voor geluidsversterking.

Heeft u een vraag over andere mogelijkheden? Neemt u dan contact op. 

Wat zeggen anderen?

"Ik was diep onder de indruk"

“Wat heb jij een talent ontvangen om het hele samenzijn muzikaal en vocaal te dragen. Ik was diep onder de indruk!” – W. uit NV

"De hele familie was onder de indruk!"

“Hoi Delise, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je mooie, waardevolle bijdrage aan de dienst van gisteren. De hele familie was onder de indruk en lovend over je bijdrage! Dank!!” Groetjes, M. uit H.

"Ik ben er nóg emotioneel van!"

Beste Delise, allereerst wil ik je complimenteren met het prachtige lied dat je op de uitvaart van P. ten gehore hebt gebracht….. We hebben met kippenvel geluisterd! Nogmaals heel veel dank dat je het hebt willen doen! De mensen hebben allen met tranen geluisterd en waren vol van je lied! Het was super nogmaals heel heel erg bedankt. Ik zag je laatst optreden en dacht: ‘dit is het’! Ik ben er nog emotioneel van en mijn vriend ook. Honderd duizend maal dank !!!!! Groet I. en H.