Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concerten Delise & band: ‘Verborgen verhalen’

september 21 @ 7:30 pm - 10:00 pm

€22,00

In september 2024 geeft singer-songwriter Delise samen met haar band een aantal spetterende theaterconcerten die je niet mag missen! Kom luisteren en ontdek de nieuwste liedjes van haar album “Verborgen verhalen” in Aalsmeer, Amersfoort, Gouda of Zwolle.

De nieuwe liedjes van ‘Verborgen verhalen’ gaan over zaken die niet zo ‘out in the open’ liggen, maar die je over het algemeen nog (even) verstopt houdt. Delise geeft een kwetsbaar inkijkje in deze verhalen die soms verborgen blijven. Want hoe belangrijk is het om juist ook over deze onderwerpen te praten!

Tijdens de theaterconcerten wordt Delise begeleid door een fantastische band. In een avondvullend programma laat Delise je kennis maken met haar nieuwste muziek, maar toch zal de avond een feest van herkenning zijn, want Delise en haar band spelen ook enkele van haar eerder uitgekomen liedjes. Denk hierbij aan Kleine dingen, Storm op het meer (Rembrandt) en Schuil bij mij. Ook vertelt zij over hoe haar liedjes tot stand zijn gekomen. Laat je meenemen door haar prachtige stemgeluid en geweldige band! Ben je benieuwd geworden? Kom dan genieten van een avond vol mooie, ontroerende, vrolijke liedjes en pakkende verhalen.

Zangeres Delise

Delise maakt eigenwijze, Nederlandstalige, catchy popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Na zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise enkele jaren geleden terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In haar muziek staat steeds haar christelijk geloof centraal. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Na haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’, ep ‘Kleine dingen’ en dubbel-album ‘Ik ken je’, volgt er een nieuw album: ‘Verborgen verhalen’, die Delise graag met jou wil delen tijdens deze theaterconcerten.

Gegevens

Datum:
september 21
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Kosten:
€22,00
Site:
https://www.truetickets.nl/p/18079/concerten-delise-en-band-verborgen-verhalen

Organisator

Delise
E-mail
info@delisemusic.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

ICOON Theater
Leeghwater 1-3
Amersfoort, 3825 MR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie